Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Zfermentujte to!

Novinka
Ilustrační obrázek
Popis
Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními ...
Zeptejte se
306 Kč
306 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Víkend
Výrobní číslo:
9788074334238
EAN:
9788074334238
Náš kód:
2215321

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost.

Autor Stefanie Horn
Jazyk Česky
Počet stran 128
V prodeji od 2025-03
Rok vydání 2025
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha