Zelenina
Popis
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením ...
Zeptejte se
421 Kč
421 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
Doporučte
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Autor | Eva Pekárková |
---|---|
Edice | Artia |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 256 |
V prodeji od | 2019-06 |
Rok vydání | 2019 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |