Zařízení provozoven v kostce
Popis
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ...
Zeptejte se
138 Kč
138 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.
Autor | František Cón |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2020-09 |
Rok vydání | 2020 |
Pořadí vydání | 2 |
Druh | Kniha |