Víno
Popis
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a ...
Zeptejte se
298 Kč
298 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.
Autor | Vlastimil Fic |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 316 |
V prodeji od | 2016-02 |
Rok vydání | 2016 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |