Včelí produkty mýtů zbavené
Popis
Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy ...
Zeptejte se
227 Kč
227 Kč bez DPH
Skladem 3 ks, expedice dnes
Doporučte
Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při léčení popálenin a jiného poškození kůže. Podrobně jsou popsány různé postupy výroby svíček a jiných přípravků z vosku, u pylu, mateří kašičky a propolisu možnosti využití ve výživě, kosmetice a farmacii.
Autor do knihy vybral jen spolehlivě ověřené poznatky.
Autor | Dalibor Titěra |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 192 |
V prodeji od | 2017-10 |
Rok vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 3 |
Vazba | pevná |