Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Uzení, nakládání a konzervování masa

Ilustrační obrázek
Popis
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější ...
Zeptejte se
248 Kč
248 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
GRADA
Výrobní číslo:
9788024742663
EAN:
9788024742663
Náš kód:
1408614

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Autor Bernhard Gahm
Jazyk Česky
Počet stran 128
V prodeji od 2014-03
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1
Druh Kniha