Ultrazpracovaní lidé
Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je?
V dnešním světě jsme totiž často zahlceni potravinami, které jsou více produktem potravinářského průmyslu než skutečným jídlem. Co nás ale nutí je konzumovat, ačkoliv mnohdy víme, že vznikají spíše v chemických laboratořích než v kuchyních našich babiček?
Lékař, vědec a popularizátor v oblasti veřejného zdraví Chris Van Tulleken nám ve své knize odhaluje tajemství toho, proč po ultrazpracovaných potravinách všichni tolik toužíme, co přesně dělají s naším zdravím i psychikou a jak s touto závislostí úspěšně bojovat.
Jeho čtivý průvodce nás do hloubky provede rozsáhlými výzkumy a osobními zkušenostmi ohledně rizik a enormních dopadů spojených s častou konzumací ultrazpracované stravy a naučí nás, jak zakomponovat do svého života zdravější stravovací návyky a obnovit rovnováhu, kterou naše tělo tolik potřebuje.
Autor | Chris van Tulleken |
---|---|
Edice | Pod povrchem |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 408 |
V prodeji od | 2024-09 |
Rok vydání | 2024 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |