Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Popis
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha ...
Zeptejte se
240 Kč
240 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Autor | Alena Doležalová |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 216 |
V prodeji od | 2017-01 |
Rok vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |