TFA 14.1503 - Digitální vpichový teploměr na maso KÜCHEN-CHEF
Popis
Digitální vpichový teploměr na maso TFA 14.1503 KÜCHEN-CHEF je určený pro kontrolu teploty masa při jeho přípravě. Pomocí vpichového čidla teploměr zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a v jeho okolí. Díky nastavitelnému teplotnímu alarmu Vás upozorní, jakmile je maso dostatečně upečené. Teploměr lze ...
Zeptejte se
925 Kč
764,46 Kč bez DPH
Skladem 1 ks, expedice dnes
Doporučte
Digitální vpichový teploměr na maso TFA 14.1503 KÜCHEN-CHEF je určený pro kontrolu teploty masa při jeho přípravě. Pomocí vpichového čidla teploměr zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a v jeho okolí. Díky nastavitelnému teplotnímu alarmu Vás upozorní, jakmile je maso dostatečně upečené. Teploměr lze postavit na rovnou podložku nebo upevnit na zeď pomocí magnetu umístěného na zadní straně.
Vpichový teploměr je také velmi užitečný pomocník pro domácí či zahradní grilování. S jeho pomocí budou vaše steaky propečené vždy přesně podle vašeho přání a dokonale šťavnaté.
Proč je potřeba přístroj, který měří teplotu uvnitř masa?
Podle tloušťky steaku a především podle použitého zdroje tepla se výrazně mění doba potřebná k dosažení
požadovaného stupně propečení steaku. 2,5 cm vysoký steak "rare" může být hotov při vysoké teplotě již po 6-8
minutách, 5 cm vysoký steak s kostí "medium" může při střední nebo nižší teplotě vyžadovat i 20 až 30 minut
přípravy.
Technické informace
Rozsah měření teploty: 0 °C až +300 °C
Rozlišení: 1 °C
Provedení: bílý plast s šedými tlačítky, jehla vyrobena z kovu, opletený kovový kabel
Kabel: délka 1 m, odolný vysokým teplotám do 380 °C
Baterie: 1x 1,5V AAA baterie (součást balení)
Rozměry: 72 x 24 x 87 mm
Hmotnost: 112 g (včetně baterie)
Vpichový teploměr je také velmi užitečný pomocník pro domácí či zahradní grilování. S jeho pomocí budou vaše steaky propečené vždy přesně podle vašeho přání a dokonale šťavnaté.
Proč je potřeba přístroj, který měří teplotu uvnitř masa?
Podle tloušťky steaku a především podle použitého zdroje tepla se výrazně mění doba potřebná k dosažení
požadovaného stupně propečení steaku. 2,5 cm vysoký steak "rare" může být hotov při vysoké teplotě již po 6-8
minutách, 5 cm vysoký steak s kostí "medium" může při střední nebo nižší teplotě vyžadovat i 20 až 30 minut
přípravy.
Technické informace
Rozsah měření teploty: 0 °C až +300 °C
Rozlišení: 1 °C
Provedení: bílý plast s šedými tlačítky, jehla vyrobena z kovu, opletený kovový kabel
Kabel: délka 1 m, odolný vysokým teplotám do 380 °C
Baterie: 1x 1,5V AAA baterie (součást balení)
Rozměry: 72 x 24 x 87 mm
Hmotnost: 112 g (včetně baterie)