Technologie přípravy pokrmů 6
Popis
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce ...
Zeptejte se
206 Kč
206 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Jazyk | Česky |
V prodeji od | 2012-06 |
Rok vydání | 2012 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | 1536 x 1024 |