Sicilská kuchyně
Popis
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, ...
Zeptejte se
301 Kč
301 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
Doporučte
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice. Autor v knize přiblíží čtenářům prostřednictvím jídla a zážitků s ním spojených tuto zemi až do kuchyně a zároveň se dozvíte, že Sicílie není Itálie – je jiná...
Autor | Petr Šámal |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 216 |
V prodeji od | 2016-05 |
Rok vydání | 2016 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |