Sbíráme čirůvky a další chutné houby do naší kuchyně
Popis
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek. A není to jen všeobecně známá čirůvka májovka - v publikaci je odborně popsáno 65 druhů čirůvek včetně nejedlých a jedovatých druhů a jejich ...
Zeptejte se
421 Kč
421 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek. A není to jen všeobecně známá čirůvka májovka - v publikaci je odborně popsáno 65 druhů čirůvek včetně nejedlých a jedovatých druhů a jejich charakteristických znaků, aby byla vyloučena záměna při jejich sběru.
Autor | Václav Hálek , Jiří Baier |
---|---|
Edice | Fotografický Atlas |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 256 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |