Ryby na talíři
Popis
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, ...
Zeptejte se
170 Kč
170 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Doporučte
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska.
Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.
Autor | Matthias F. Mangold |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 64 |
V prodeji od | 2023-11 |
Rok vydání | 2023 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |