Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Popis
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Zeptejte se
179 Kč
179 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 9.1.
Doporučte
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Autor | Jaroslav Vašák |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 208 |
V prodeji od | 2013-01 |
Rok vydání | 2013 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |