Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Radost z bezlepkové stravy

Ilustrační obrázek
Popis
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina). Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, ...
Zeptejte se
315 Kč
315 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 25.11.
Značka:
Anag
Výrobní číslo:
9788075543370
EAN:
9788075543370
Náš kód:
1388928
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).

Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.

V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.

Autor Zerzán Jan , Strnadelová Vladimíra
Jazyk Česky
Počet stran 336
V prodeji od 2021-12
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1
Vazba pevná