Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Pampelišky k jídlu

Ilustrační obrázek
Popis
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Doprovodná textová část obsahuje ...
Zeptejte se
206 Kč
206 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 25.11.
Značka:
Došel karamel
Výrobní číslo:
978-80-907055-1-7
EAN:
9788090705517
Náš kód:
551795

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

Autor Vlková Jana
Jazyk Česky
Počet stran 96
V prodeji od 2019-02
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 1
Vazba pevná