Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Pálíme ovoce

Ilustrační obrázek
Popis
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, ...
Zeptejte se
264 Kč
264 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 9.1.
Značka:
Víkend
Výrobní číslo:
978-80-7433-282-1
EAN:
9788074332821
Náš kód:
1056371

Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu?

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.

Autor Klaus Hagmann
Jazyk Česky
Počet stran 96
V prodeji od 2020-06
Rok vydání 2020
Pořadí vydání 3
Vazba pevná
Druh Kniha