Moderní kuchyně ve společném stravování
Popis
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, ...
Zeptejte se
Doporučte
- Výrobní číslo:
- 978-80-86351-06-3
- EAN:
- 9788086351063
- Náš kód:
- 221346
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování atd. Vše uvedené a ještě více naleznete v obsahu této publikace, která je nezbytnou pro každého pracovníka ve společném stravování, ale její přínos ocení i amatérští gastronomičtí nadšenci.
| Autor | Černý Jiří |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Rok vydání | 2005 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |