Kela KL-11616 železná FERRUM 24 cm
Ilustrační obrázky
Popis
- materiál: železo - průměr: 24 cm - výška: 4,5 cm - rukojeť z nerezové oceli - série: Ferrum - značka: KELA Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají ...
Zeptejte se
999 Kč
825,62 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 13.1.
Doporučte
- materiál: železo
- průměr: 24 cm
- výška: 4,5 cm
- rukojeť z nerezové oceli
- série: Ferrum
- značka: KELA
Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.
Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.
Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení:
1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou
2. po umytí pánev vysušte
3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte
4. až nyní přidejte olej
5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli
6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře
7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla
- průměr: 24 cm
- výška: 4,5 cm
- rukojeť z nerezové oceli
- série: Ferrum
- značka: KELA
Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.
Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.
Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení:
1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou
2. po umytí pánev vysušte
3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte
4. až nyní přidejte olej
5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli
6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře
7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla
Typ pánve | Univerzální |
---|---|
Průměr | 24 cm |
Barva | Stříbrná |
Poklice | Ne |
Mytí v myčce | Ne |