Jogurt 50 snadných receptů
Popis
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Zeptejte se
Doporučte
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
| Autor | Cinzia Trenchiová |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 128 |
| V prodeji od | 2016-10 |
| Rok vydání | 2016 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |