Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii
DOPRAVA PŘES ZÁSILKOVNU POUZE ZA 49 KČ  🚚

Jazyk, srdce, mozek, krev

Zajímavá cena
Ilustrační obrázek
Popis
„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. ...
Zeptejte se
759 Kč
707 Kč
707 Kč bez DPH
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
Značka:
Esence
Výrobní číslo:
9788024293318
EAN:
9788024293318
Náš kód:
1786513

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. Prorostlé maso, vnitřnosti, víno, ovocné pálenky, ořechy, bylinky anebo obyčejný chleba jsou typickými produkty naší země a zároveň i základem mé kuchyně. Nedám dopustit na staromódní vaření v kastrůlku, živočišný tuk, silné omáčky ani vůni uzeného. Rád bych vyzdvihl veskrze prosté, laciné a mnohdy opomíjené ingredience, jež kdysi byly obvyklou součástí tuzemských jídelníčků. Pšenice, kroupy, kopřivy, trnky, rybíz, šneci, morek nebo hovězí oháňka mě naplňují větším vzrušením nežli foie gras s ananasem či osmnáctichodové menu vařené v plastovém kondomu, servírované na břidlici a zahalené v efektních oblacích ze suchého ledu a tekutého dusíku.“

Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.

Autor Martin Pecina
Jazyk Česky
Počet stran 176
V prodeji od 2023-10
Rok vydání 2023
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha