Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Ilustrační obrázek
Popis
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší ...
Zeptejte se
235 Kč
235 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice dnes
Značka:
Víkend
Výrobní číslo:
978-80-7433-151-0
EAN:
9788074331510
Náš kód:
253764

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Autor Helena Uhrová
Jazyk Česky
Počet stran 96
V prodeji od 2016-04
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1
Vazba pevná