Grilování
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem“. Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana. Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a ...
Český bestseller je ocenění každoročně udílené nakladatelům i autorům knižních novinek, které se staly v uplynulém kalendářním roce nejprodávanějšími.
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem“.
Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.
Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.
Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha.
Autor | Roman Vaněk |
---|---|
Edice | Recepty pro každého |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 96 |
V prodeji od | 2022-11 |
Rok vydání | 2022 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |