Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Fotochromatické cyklistické brýle Rockbros 10143

Ilustrační obrázek
Popis
Fotochromatické cyklistické brýle Rockbros 10143 : Zajistěte si naprosté pohodlí při fyzických aktivitách, jako je jízda na kole a běh. Fotochromatická skla brýlí Rockbros se přizpůsobují intenzitě světla a teplotě, takže účinně ochrání vaše oči před UV zářením, slunečním světlem a modrým světlem. ...
Zeptejte se
440 Kč
363,64 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks u dodavatele, expedice do 27.9.
Značka:
Rockbros
EAN:
5905316140349
Náš kód:
2078537

Fotochromatické cyklistické brýle Rockbros 10143

Zajistěte si naprosté pohodlí při fyzických aktivitách, jako je jízda na kole a běh. Fotochromatická skla brýlí Rockbros se přizpůsobují intenzitě světla a teplotě, takže účinně ochrání vaše oči před UV zářením, slunečním světlem a modrým světlem. Součástí sady jsou korekční brýlové obruby, které můžete používat současně s modelem 10143, příslušenství pro pohodlné uložení výrobku a také elastický pásek, který můžete k brýlím připevnit.

Ideální pro milovníky sportu

Brýle od společnosti Rockbros budou skvělé pro aktivní lidi, kteří často jezdí na kole a běhají. Fotochromatická skla poskytují účinnou ochranu proti UV400 a mění odstín v závislosti na úrovni intenzity světla a teploty. Díky jejich použití budete účinně pečovat o zdraví svých očí a zvýšíte komfort při svém oblíbeném sportu. Průhledné brýle jsou vyrobeny z odolného PC plastu.

Pohodlné používání

Souprava je mimo jiné dodávána s pouzdrem na brýle, které snadno připevníte k tašce nebo batohu. Dalším prvkem, který zvýší váš komfort používání brýlí Rockbros, je elastický pásek, kterým můžete vyměnit zorníky brýlí. Díky němu zůstanou brýle pevně na svém místě i během rychlé jízdy. Nosník je nastavitelný, takže si brýle snadno přizpůsobíte svým potřebám. Spolu s výrobkem Rockbros můžete pohodlně používat obroučky korekčních brýlí, které jsou rovněž součástí sady.

Sada obsahuje:

  • Obroučky brýlí x1
  • Fotochromatické brýle x1
  • Korekční brýlové obroučky x1
  • Pouzdro na brýle x1
  • Pouzdro na brýle x1
  • Hadřík na brýle x1
  • Náhradní elastický pásek x1
Výrobce Rockbros
Model 10143
Použití Cyklistika
Typ čoček Fotochromatické
Materiál čočky Polykarbon
Ochrana proti UV záření 400
Rozměry 13,2 x 12,5 x 5,5 cm
Hmotnost 32 g
Barva Černá