Domácí zabijačka
Popis
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování ...
Zeptejte se
Doporučte
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
| Autor | Josef Půhoný |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 120 |
| V prodeji od | 2022-01 |
| Rok vydání | 2022 |
| Pořadí vydání | 3 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |