Brambory 50 snadných receptů
Popis
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v ...
Zeptejte se
Doporučte
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou
typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími
typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž
s kaštany, hřiby a sušenou treskou.
Další recepty mají původ v různých zemích, jako blini v Rusku nebo rösti ve Švýcarsku, a nejsou součástí historie italské gastronomie. Avšak Academia Barilla je vybrala, protože se řídí těmito zásadami: ctí a miluje základní ingredience, jednoduchost spojená s elegancí a především má radost ze sdílení svých znalostí.
Jazyk | Česky |
---|---|
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2013-10 |
Rok vydání | 2013 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |