Blue Orca Fusion Nicaragua Fazenda Finestra
Ilustrační obrázky
Popis
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce. Ve směsi Nicaragua Fazenda Finestra byla zrna ...
Zeptejte se
619 Kč
552,68 Kč bez DPH
Skladem 2 ks, expedice dnes
Doporučte
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.
Ve směsi Nicaragua Fazenda Finestra byla zrna upražena o něco tmavěji, je to střední+ stupeň. Zrna tak zůstávají stále suchá a matná, ale mají trochu tmavší hnědou barvu. Díky tomuto přístupu se vyhneme hořkosti a akrylamidu na povrchu zrn, proto je káva mimořádně jemná a plná přírodního aroma.
Scott Rao spolu s našimi pražiči dohlíží na kvalitu kávy. Scott je legenda ve světě kávy, je považován za jednu z největších světových autorit v oblasti pražení a přípravy kávy.
Spojení znalostí, každodenní snahy, dokonalosti a vášně zaručuje dokonalou chuť v každém šálku.
Naše káva není aromatizovaná a popsaná chuť kávy vyplývá z původu zrna, způsobu jeho zpracování a je výsledkem procesu pražení, který má zdůraznit přirozené vlastnosti dané kávy.
- druh: Arabica a Robusta
- nadmořská výška: 800–1350 m n. m.
- zpracování: mokrá metoda
- stupeň pražení: 3,5/5
- chuť: tóny hořké čokolády, medu, pomeranče
- aroma: ovocné, čokoládové
- tělo: střední+
- acidita (kyselost):
- balení: 1 kg kávových zrn
- vhodná pro pákové kávovary, automatické kávovary, překapávače, French press
Ve směsi Nicaragua Fazenda Finestra byla zrna upražena o něco tmavěji, je to střední+ stupeň. Zrna tak zůstávají stále suchá a matná, ale mají trochu tmavší hnědou barvu. Díky tomuto přístupu se vyhneme hořkosti a akrylamidu na povrchu zrn, proto je káva mimořádně jemná a plná přírodního aroma.
Scott Rao spolu s našimi pražiči dohlíží na kvalitu kávy. Scott je legenda ve světě kávy, je považován za jednu z největších světových autorit v oblasti pražení a přípravy kávy.
Spojení znalostí, každodenní snahy, dokonalosti a vášně zaručuje dokonalou chuť v každém šálku.
Naše káva není aromatizovaná a popsaná chuť kávy vyplývá z původu zrna, způsobu jeho zpracování a je výsledkem procesu pražení, který má zdůraznit přirozené vlastnosti dané kávy.
- druh: Arabica a Robusta
- nadmořská výška: 800–1350 m n. m.
- zpracování: mokrá metoda
- stupeň pražení: 3,5/5
- chuť: tóny hořké čokolády, medu, pomeranče
- aroma: ovocné, čokoládové
- tělo: střední+
- acidita (kyselost):
- balení: 1 kg kávových zrn
- vhodná pro pákové kávovary, automatické kávovary, překapávače, French press